Skip to main content

Heeft u onze BHV aanhanger zien rijden?

 

Herkenbaar is hij zeker: de BHV aanhanger van Medical Academy!  Met de BHV aanhanger worden BHV cursussen op locatie verzorgd, voor cursisten én voor instructeurs.

BHV aanhanger op locatie
Met de BHV aanhanger worden cursisten in staat gesteld om optimaal te oefenen en te leren. De BHV aanhanger is namelijk vol interactie, uitdaging en levensecht. In de BHV aanhanger zitten alle benodigde materialen die een BHV training succesvol maken.

De ingebouwde bluscontainer in de BHV aanhanger kan multifunctioneel worden ingezet. Met vuur in de afsluitbare brandruimte kunnen cursisten de deurprocedure realistisch oefenen en uitvoeren. Ook de effecten van rook worden zichtbaar in de BHV aanhanger. Cursisten gaan aan de slag met de (beginnende) brand en het gebruik van kleine blusmiddelen. Warmte en hitte maken de oefening met gebruik van de BHV aanhanger levensecht!

Maatwerk BHV
De BHV aanhanger is dé ideale oplossing voor ‘incompany’ BHV trainingen. Aankoppelen, en de BHV aanhanger is direct op locatie inzetbaar. Medical Academy verzorgt BHV trainingen door heel Nederland. Incompany BHV trainingen zijn altijd afgestemd op de situatie van uw bedrijf. Met extra accessoires of trainingsmodules kan de beleving van de BHV aanhanger worden uitgebreid. BHV trainingen met gebruik de BHV aanhanger zijn dus altijd maatwerk!

In elke organisatie en binnen elk bedrijf kunnen ongelukken gebeuren. Van kleine incidenten tot grote calamiteiten. Bij de meeste bedrijven wordt alles in het werk gesteld om risico’s zoveel mogelijk uit te sluiten of te beperken. Het goed in orde hebben van de BHV organisatie is een manier om de veiligheid van werknemers en klanten te verbeteren en bovenal te waarborgen. Snel handelen bij een gebeurtenis is van groot belang! Dat kan alleen als u, of uw BHV’er kennis van zaken heeft en weet wat hij / zij moet doen.

BHV cursus volgen
Een adequate BHV organisatie dient regelmatig onderhouden en geoefend te worden. Hulpverlening staat en gaat met communicatie, het herkennen, en uitvoeren van vaardigheden! Medical Academy komt met de BHV aanhanger bij u op locatie, en zorgt ervoor dat uw werknemers getraind worden. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem contact met ons op, of vul ons contactformulier in. Wij sturen u een maatwerk offerte.